Din rubrik
Din rubrik
Tänkvärt!!!!
Det är så lätt att såra. Lättare än du tror. Ett överlägset hån, några tanklösa ord, du kanske inte menar, kan påverka mer än du vet och ge en människa känslan av ensamhet.
Det är så lätt att glädja, lättare än du tror. Ett vänligt leende, några uppmuntrande ord, sagt i en vänlig ton, kan värma mer än du vet. Så kanske vi ska starta idag och visa lite kärlighet .
*************************************************

Lite skoj...
Nu har jag sedan i julas lagt om min kost. Jag har t.ex. lagt bearnaisesåsen till höger istället för till vänster om pommesfritten - jag har lagt min dagliga bakelse både överst, nederst, till höger och till vänster på tallriken, istället för i mitten. Inte ett gram har jag gått ner. Tror inte ALLS på kost omläggning!!
😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Om promenader/motion är så sunda som vissa påstår, så skulle brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock! Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever i endast 5 år. Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år, sensmoralen........... Slappna av! :)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.11 | 19:47

Hej!

...
14.11 | 13:46

Hur går det i dag " 2014 "

...
25.11 | 01:33

åhhh vad fint jag längtar snö och till att vara barn på julafton hi hi hi måste vara musiken!!!

...
06.02 | 10:17

Hej Majsan:) önskar er lycka till, fin hemsida *kram* Agnetha.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS